E ono Fa'agasologa masani mo Togafitiga Fa'asagaga i luga ole laiga (II)

E te iloa uma faiga masani e ono mo togafitiga luga o alumini alumini?

 

4, tipi iila maualuga

O le fa'aaogaina o se masini vaneina sa'o e feliuliua'i e tipi vaega, o lo'o fa'atupuina ai vaega fa'apitonu'u ile pito i luga ole oloa. O le susulu o le tipi tipi e aafia i le saoasaoa o le vili vili. O le televave o le saosaoa o le vili, o le susulu foi lea o le tipi, ma le isi itu, o le pogisa ma faigofie ona gaosia laina meafaigaluega. O le tipi iila maualuga e masani lava i le faʻaogaina o telefoni feʻaveaʻi.

 

5. Anodization

Anodizing e faasino i le electrochemical oxidation o metals po o alloys, lea alumini ma ona alloys e fausia ai se ata oxide i oloa alumini (anodes) i lalo electrolytes talafeagai ma tulaga patino faagasologa ona o le gaioiga o le taimi nei. Anodizing e le gata e mafai ona foia faaletonu i luga o le maaa ma ofuina le tetee o le alumini, ae faʻalauteleina lona soifua tautua ma faʻateleina lona matagofie. Ua avea ma se vaega taua o le alumini luga togafitiga ma o le taimi nei o le faiga sili ona faʻaaogaina ma sili ona manuia.

 

6, lua anodizing lanu

Lua lanu anodizing e faasino i anodizing se oloa ma tofia lanu eseese i vaega patino. E lua lanu anodizing o loʻo i ai se faʻalavelave lavelave ma tau maualuga, Ae o le eseesega i le va o lanu e lua e sili atu ona atagia mai ai le maualuga ma le tulaga ese o foliga o le oloa.

6 Fa'asologa Alumini Papatusi


Taimi meli: Mati-29-2024
WhatsApp Online Chat!