Faletupe o Amerika: O tau alumini o le a aʻe i le $3000 i le 2025, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o sapalai e matua faʻagesegese.

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Faletupe o Amerika (BOFA) ana suʻesuʻega loloto ma le lumanaʻi i le lalolagimaketi alumini. O le lipoti o loʻo valoia e oʻo atu i le 2025, o le tau masani o le alumini e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 3000 i le tone (poʻo le $ 1.36 i le pauna), e le gata ina atagia ai le faʻamoemoe o le maketi mo tau alumini i le lumanaʻi, ae faʻaalia ai foi suiga loloto i le tuʻuina atu ma le manaʻoga sootaga. ole maketi alumini.

O le itu pito sili ona mataʻina o le lipoti e le masalomia o le vaʻaiga mo le faʻatupulaia o le sapalai alumini i le lalolagi atoa. Ua valoia e le Faletupe o Amerika e oo atu i le 2025, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le alumini i le lalolagi e na o le 1.3%, lea e sili atu le maualalo nai lo le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le sapalai faaletausaga o le 3.7% i le sefulu tausaga talu ai. O lenei valo'aga e le masalomia le auina atu o se faailoilo manino i le maketi o le tuputupu ae o le sapalai o lemaketi aluminio le a matua fa'agesegese i le lumana'i.

513a21bc-3271-4d08-ad15-8b2ae2d70f6d

 

O le alumini, o se mea taua tele i pisinisi faʻaonaponei, ua matuaʻi aʻafia e le tele o faʻalapotopotoga e pei o le tamaoaiga o le lalolagi, fausiaina o fale, ma le gaosiga o taavale e tusa ai ma lona tau. Faʻatasi ai ma le faʻasolosolo malie o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻavaveina o le atinaʻeina o maketi o loʻo tulaʻi mai, o le manaʻoga mo le alumini o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe. O le tuputupu aʻe o le itu tuʻuina atu ua le mafai ona faʻafetaui le saoasaoa o manaʻoga, lea e mautinoa lava o le a oʻo atu ai i le faʻalavelave atili i le maketi tuʻuina atu ma manaʻoga sootaga.
O le tala a le Faletupe o Amerika e faʻavae i luga o lenei talaaga. O le faʻagesegese o le faʻatupulaia o le sapalai o le a faʻateleina ai le tulaga o le maketi ma faʻatupuina ai le tau alumini. Mo atinaʻe faʻapitoa i le filifili alamanuia alumini, e le masalomia o se luʻitau ma se avanoa. I le tasi itu, latou te manaʻomia le faʻafetaiaʻia o le mamafa o loʻo aumaia e le siʻitia o tau o mea mataʻutia; I le isi itu, e mafai foʻi ona latou faʻaogaina le maketi utiuti e faʻateleina ai tau o oloa ma faʻateleina tupe mama.
E le gata i lea, o fesuiaiga o tau alumini o le a iai foi se aafiaga taua i maketi tau tupe. O le maketi o mea tau tupe e fesoʻotaʻi ma le alumini, e pei o lumanaʻi ma filifiliga, o le a fesuisuiaʻi ma le fesuiaiga o tau alumini, tuʻuina atu i le aufaipisinisi avanoa tau fefaʻatauaʻiga ma mea faigaluega faʻalavelave.


Taimi meli: Sep-26-2024
WhatsApp Online Chat!