Na fa'ateleina le tau o le alumini e ala i le utiuti o sapalai o meafaitino ma fa'amoemoe o le fa'aitiitia o fua faatatau o le Fed

Talu ai nei, o le maketi alumini na faʻaalia le malosi i luga, LME alumini na faʻamauina le tele o tupe maua i vaiaso taʻitasi i lenei vaiaso talu mai le ogatotonu o Aperila. O le Shanghai Metal Exchange o alumini alumini na amata ai foi i luga o le siʻitia tele, na ia faʻatupuina faʻamanuiaga mai le utiuti o sapalai mea mata ma faʻamoemoega maketi o le paʻu o le US ia Setema.

E oʻo mai i le Aso Faraile (Aokuso 23) i le 15:09 taimi Beijing, o le LME tolu masina alumini konekarate na siitia 0.7%, ma i le $ 2496.50 i le tone, i luga 5.5% mo le vaiaso.i le taimi lava e tasi, o le Shanghai Metal Exchange autu Oketopa- masina konekarate alumini e ui lava i sina faʻasaʻoga i le tapunia, i lalo 0.1% i le US $ 19,795 (US $ 2,774.16) i le tone, ae o le siʻitia i vaiaso taitasi na oʻo lava i le 2.5%.

O le siʻitia o tau o le alumini na fesoasoani muamua i feeseeseaiga i le itu sapalai. Talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea le sapalai o le alumina ma le bauxite i le lalolagi atoa, o lenei mea e faʻaoso saʻo ai le tau o le gaosiga o le alumini ma faʻavae tau maketi. Aemaise lava i le maketi alumina, le lava o le sapalai, Faʻamaumauga i le tele o nofoaga gaosi oloa e latalata i faʻamaumauga maualalo.

Afai e faʻaauau pea le faʻalavelave i maketi alumina ma le bauxite, o le tau o le alumini e ono siitia atili. A'o le pa'u mo le LME spot alumini mai le konekarate mo le tolu masina i le lumana'i ua fa'aititia i le $17.08 i le tone. O le tulaga aupito maualalo talu mai le aso 1 o Me, ae le faapea e puupuu le alumini. O le mea moni, o oloa alumini a le LME na pa'ū i le 877,950 tone, o le pito maualalo talu mai Me 8, ae o loʻo maualuga pea le 65% nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.


Taimi meli: Aukuso-27-2024
WhatsApp Online Chat!