Aluminum Corporation a Saina: Saili Paleni i le lotolotoi o Fetuaiga Maualuga i Tau Alumini i le afa lona lua o le tausaga.

Talu ai nei, Ge Xiaolei, le Ofisa Sili o Tupe ma le Failautusi o le Komiti Fa'atonu a le Aluminum Corporation a Saina, na fa'atautaia se su'esu'ega loloto ma le va'aiga i luga o le tamaoaiga o le lalolagi ma tulaga tau maketi alumini i le afa lona lua o le tausaga. Na ia fa'ailoa mai le tele o itu e pei o le si'osi'omaga macro, feso'ota'iga tu'uina atu ma mana'oga, ma tulaga fa'aulufale mai, o le a fa'aauau pea ona fesuia'i tau alumini i totonu o le atunu'u i se tulaga maualuga i le afa lona lua o le tausaga.

 


Muamua, na su'esu'eina e Ge Xiaolei le tulaga toe fa'aleleia o le tamaoaiga o le lalolagi mai se va'aiga macro. E talitonu o ia, e ui lava ina feagai ma le tele o tulaga le mautinoa, o le tamaoaiga o le lalolagi o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea le toe faʻaleleia i le afa lona lua o le tausaga. Aemaise lava i le faʻalauteleina o le faʻamoemoe i le maketi o le a amata ona tipi le tului a le Federal Reserve ia Setema, o lenei fetuunaiga o faiga faʻavae o le a maua ai se siosiomaga sili atu le toʻafilemu mo le siʻitia o tau o oloa, e aofia ai le alumini. O le tipiina o tului e masani lava o lona uiga o se faʻaitiitiga o tau faʻatupeina, o se faʻaopoopoga o tupe mama, lea e aoga mo le faʻateleina o le mautinoa o maketi ma le manaʻoga o tupe teufaafaigaluega.

 
I tulaga o le sapalai ma le manaʻoga, Ge Xiaolei na faʻailoa mai o le tuputupu aʻe o le sapalai ma le manaʻoga i lemaketi aluminio le a faʻagesegese i le afa lona lua o le tausaga, ae o le a faʻaauau pea le paleni paleni. O lona uiga o le va i le va o le sapalai o maketi ma le mana'oga o le a tumau pea i totonu o se tulaga mautu, e le soona tatala pe soona fufusi. Na ia faʻamatalaina atili e faʻapea, o le faʻaogaina o le faʻaogaina i le kuata lona tolu e faʻamoemoe e sili atu teisi atu nai lo le kuata lona lua, e atagia ai le lelei o le toe faʻaleleia o gaioiga o gaosiga o pisinisi. A maeʻa ona ulufale i le kuata lona fa, ona o le aʻafiaga o le vaitau matutu, o pisinisi alumini eletise eletise i le itu i saute sisifo o le a feagai ma le lamatiaga o le faʻaitiitia o le gaosiga, lea e ono i ai se aafiaga patino i le sapalai o maketi.

u=175760437,1795397647&fm=253&fmt=auto&app=138&f=JPEG
Mai le vaaiga o oloa faaulufale mai, na taʻua ai e Ge Xiaolei le aʻafiaga o mea e pei o faʻasalaga na tuʻuina atu e Europa ma le Iunaite Setete i luga o metala Rusia ma le faʻagesegese o le toe faʻaleleia o gaosiga i fafo i luga o le maketi alumini. O mea ia ua fa'atupuina ai le si'itia tele o tau alumini a le LME ma ua a'afia ai le fa'atauga fa'aulufale mai o le alumini eletise a Saina. Ona o le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o tau fefaʻatauaʻiga, o le tau o le faʻaulufale mai o le alumini eletise ua faʻateleina, ma atili faʻapipiʻi ai le tupe mama o fefaʻatauaiga mai fafo. O le mea lea, o loʻo ia faʻamoemoeina se faʻaitiitia o le faʻaulufaleina mai o le alumini eletise eletise i Saina i le afa lona lua o le tausaga faʻatusatusa i le vaitaimi muamua.

 
Faʻavae i luga o faʻamatalaga o loʻo i luga, ua faʻamaonia e Ge Xiaolei o tau alumini i totonu o le atunuʻu o le a faʻaauau pea ona fesuisuiai i se tulaga maualuga i le afa lona lua o le tausaga. O lenei fa'amasinoga e amana'ia ai le toe fa'aleleia lelei o le tamaoaiga fa'apitoa ma le fa'amoemoe o faiga fa'avae tau tupe fa'aletonu, fa'atasi ai ma le fa'amalieina o le paleni o le sapalai ma le mana'oga ma suiga i tulaga tau fa'aulufale mai. Mo atina'e i le alamanuia alumini, o lona uiga o le mata'ituina lelei o le malosi o maketi ma fetu'utu'una'i fetuutuunai o gaosiga ma fa'agaioiga ta'iala e fa'afetaia'ia ai suiga o maketi ma lu'itau lamatia.


Taimi meli: Sep-20-2024
WhatsApp Online Chat!